Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

MHP'DEN TEZEL'E ZİYARET...

MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurul Üyeleri, ilk olarak Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurul üyelerini ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundular.

Başkan Demirtürk, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurul üyelerini ziyaret ettiklerini söyledi. Başkan Demirtürk, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

"Ereğli'de belli başlı sorun ve sıkıntıların neler olduğunu biliyoruz. Bu yönde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımızı da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunmak istedik. Kooperatifimiz esnafımızın sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyor. Ziyaretimizde ana madde Ereğli'miz... 'Ereğli'miz için ne yapabiliriz, Ereğli'mizi nasıl büyütebiliriz' yönünde onlarında düşüncelerini alıyoruz."

Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ise, MHP Ereğli İlçe Yönetiminin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirdi. Başkan Tezel, "Ereğli'miz için yapılması gerekenleri yapılması yönünde, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İlçemizde esnafımızın, sanayicimizin çalışma ortamlarını biliyoruz, görüyoruz. Bizler Karadeniz Ereğli'nin daha iyi yerlere gelmesi, esnafımızın refaha kavuşması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

MHP'DEN KALE'YE ZİYARET...

MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurul Üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Ereğli İlçe Müdürü Doğan Kale'yi makamında ziyaret etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Doğan Kale ve çalışanları ziyaret eden Başkan Demirtürk, "MHP Ereğli İlçe Yönetim Kurulu olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçe Tarım Müdürümüz Doğan Kale'den çiftçilerimizin sorun ve sıkıntıları noktasında bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyarete geldik. Tarım İlçe Müdürlüğümüzün ve çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Doğan Kale ise, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk nezdinde ziyarete gelen üyelere teşekkür etti. Müdür Kale, "Çiftçilerimiz bizim çiftçilerimiz, sorunları bizim sorunlarımız. Sorunların çözümü noktasında yanımızda olduklarını görmek bizleri mutlu etti. Başkan Demirtürk'e ve Yönetim Kurul üyelerine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi