MHP Genel Merkezi tarafından Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamdi Ayan, ilk açıklamasını Pusula'ya yaptı.

Öncelikle Zonguldak halkına teşekkür ettiğini belirten Hamdi Ayan, "Yapılan anket ve aday araştırmalarında ismimiz ilk sırada yer almış. Genel Merkezimiz de bizi arayarak bu sorumluluğu bizim omuzlarımıza verdi. Zonguldak halkına desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye bize duyduğu güven ve verdiği bu sorumluluk için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Zonguldak'ın zor bir kent olduğunu bildiğini belirten Hamdi Ayan, "Bu kenti ve sorunlarını en iyi bilen kişilerden birisiyim. Teşkilatımızla 19 mahalemizde yeniden çalışma yaparak sorunları en detaylı şekilde tespit edeceğiz. Aklımızda olan ve Zonguldak'ta gerçekleştirmek istediğimiz 7 projemiz vardı. Bunları daha da geliştirerek Zonguldak halkının hizmetine sunacağız. 31 Mart seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak Zonguldak halkına en iyi hizmeti vermek işin MHP bayrağını Zonguldak ile buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

MHP-AK Parti ittifakına da değinen Ayan, "Tabi ittifak süreci medeniyle beklemedeydik. Genel Başkan Yardımcımız arayarak bir çalışma yapıldığını, anketlerde ilk sırada çıktığımızı bize söyledi. Bu bizim işin bir gurur. Zonguldak'ta MHP'nin adayı olarak gösterildim. Biz 'Tek sevdamız Zonguldak' diyerek yola çıkmıştık. Şimdi bu sevdamızı gerçekleştirmek işin mücadelemizi sürdürecek, Zonguldak'a en güzel hizmeti sunmak için belediyeyi alacağız' şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi