MHP Samsun İl Başkanlığı, Genel Merkezi tarafından açıklanan Alaçam, Asarcık ve Salıpazarı ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayı ile Cumhur İttifakı MHP Alaçam İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkan Adayı mevcut belediye başkanı Şerif Kılağuz ve Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel olarak ilan edildi. Tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

'GÜZEL HİZMETLER NASİP ETSİN'

Ülkücü hareketin gençleştiğini söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Dün akşam genel başkanımızın tensipleriyle ilçe adaylarımızın kimler olduğu bizlere tebliğ edildi. İl başkanlığım dönemindeki ilk seçime hazırlık yapıyoruz. 7 Ocak tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi adayımız tanıtıldı. Memleketimize, ilçelerimize ve milletimize hayırlı olsun. Güzel hizmetler nasip etsin. Ülkücü Hareket gençleşiyor ve gençleşmeye de devam edecek. Liyakatli, vizyon ve misyonumuzla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Cumhur İttifakı'nın Samsun'da aldığı oy rekor olacak. İnşallah Samsun, Türkiye'nin en yüksek oyunu alan ittifak olarak adını yazdırır" dedi.

'ALLAH BİRLİKTELİĞİMİZİ BOZMASIN'

Birliktelik mesajları veren AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Heyecanlı bir gün yaşıyoruz. Adım adım 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru gitmekteyiz. Öteden beri Cumhur İttifakı ile ilgili öyle bir doku uyuşumu ortaya çıktı ki ülke ve millet meselesi üzerinden güçlü birliktelik var ve devam edecek. Birlikteliğimizin asaleti ve duruşu ile emsal teşkil eden bir görüntüsü var. Hesabi değil hasbi bir birliktelik bu. Bulunduğumuz siyasi hareketten dolayı gurur duyuyoruz. Allah birlikteliğimizi bozmasın. Samsun Karadeniz'de lider bir şehir. Samsun'u artık kuzeyin merkezi olarak tanımlıyoruz. Cumhur ittifakı müttefikleri olarak  Türkiye meselelerini birlikte götüreceğiz. 3 adayımızı da tebrik ediyorum. AK Parti İl Başkanlığı olarak 3 ilçemiz için de en üst seviyede çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA