Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanlığını yürüten İlkay Güner'in ve yönetiminin istifasının ardından Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkan ve yönetimine kimin geleceği merak konusu. Geçtiğimiz yıllarda hakem ve gözlemci caimasının ikiye bölümesiyle yaşanan tatsızlıklar geçmişte iz bırakmıştı. İlkay Güner ve ekibi bu izleri silmek için büyük mücadele vermesine rağmen geçtiğimiz günlerde MHK'ye istifa vermeleri cimada şok etkisi yaratmıştı.

YENİ ADAY NEJAT AYÇİÇEK İÇİN ONAY BEKLENİYOR

Yıllardır Zonguldak hakem camiasında dik duruşu ve otoritesi ile tanınan, hakem camiası tarafından sevilen isim olan Nejat Ayiçiçek'in Zonguldak İl Hakem Kurulu başkanlığı için ismi uzun süredir gündemde. Camiayı toparlayabilecek, aynı çatı altında toplayabilecek güçlü bir isim olan Ayçiçek'ten MHK'nin yönetim listesi istediği öğrenildi. Ayçiçek'in ise yeni yönetim listesini MHK'ye gönderdiği öğrenildi. Nisan ayı içinde Ayçiçek ve yönetiminin MHK tarafından açıklanması bekleniyor.

İŞTE AYÇİÇEK'İN YÖNETİMİ

Nejat Ayçiçek'in Zonguldak İl Hakem Kurulu başkanı olması beklenirken yönetimi ise Erol Demir, Dr.Muzaffer Parlak, Levent Yağcıoğlu ve Serkan Keleş'ten oluşuyor.

Editör: Pusula Gazetesi