2018-2019 futbol sezonu öncesinde Zonguldak İl Hakem Kurulu yaptığı başarılı çalışmalarının ardından Zonguldak'ta klasman sayısı iki katına çıkmıştı. Yeni sezonda MHK Zonguldaklı Klasman hakemlerine adeta görev yağdırıyor.

B Klasman hakemi Ali Rıza Öztürk 2. Lig kırmızı grupta Cumartesi günü oynanacak Fethiyespor-Darıca Gençlerbirliği maçında görevlendirildi.

C Klasman hakemi Eren Gökmen 3.lig ekiplerinden Karabel Karaköprü Belediyespor ile Erzin Belediyespor arasındaki maçı Cumartesi günü yönetecek.

Bölgesel Yardımcı hakemlerinden Sinan Günaydın ve Taner Köse Bölgesel Amatör Ligde Pazar günü oynanacak Çubukspor-Akşehir maçında yardımcı hakemlik görevi yapacaklar. Aynı maçta bir diğer hakemimiz Ayetullah Aslan ise 4. Hakem olarak görev alacak.

Bölgesel hakemlerimizden Oğuzhan Keçeci ise Cuma günü U-21 liginde Osmanlıspor ile Denizlispor arasında oynanacak karşılaşmada 4. Hakem olarak görev alacak.

Bölgesel Gözlemci Halil Hakan Başer ise Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde Bartınspor ile Alemdağ arasındaki maçta gözlemci olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi