Merkez Hakem Kurulu Hafta sonu 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerde oynanacak karşılaşmalarda Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere görev verdi.

B Klasman yardımcı hakemlerimizden İsmail Taygun Tasalı, Pazar günü 2. Lig Kırmızı grupta oynanacak olan Utaş Uşakspor-Ankara Demirspor maçında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel Hakemlerimizden Oğuzhan Keçeci, Pazar günü 3. Ligde oynanacak olan Erzin Belediyespor-Şile Yıldızspor maçında 4. Hakem olarak görev alacak.

Bölgesel hakemlerimizden Furkan Güney, Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynancak olan Kocaeli Büyükderbentspor ile Sultangazispor arasında oynanacak olan maçta 4. Hakem olarak görev alacak.

Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Erdinç Yaman, Pazar günü oynanacak olan Bölgesel Amatör Ligde 1926 Bulancakspor ile Araklı arasında oynanacak maçta yardımcı hakem olarak görev alacak.

Bölgesel gözlemcilerimizden Halil Hakan Başer 22 Ekim tarihinde U-21 liginde Kardemir Karabükspor ile Altay arasında Çamlık Sahası'nda oynanacak maçta gözlemci olarak görev alacak.

Klaman gözlemcilerimizden İlkay Güner, Pazar günü 3. Ligde oynanacak olan Büyükçekmece Tepecikspor ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynanacak olan maçta gözlemci olarak görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi