2018-2019 futbol sezonunda Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere bugüne kadar çok sayıda görev veren Merkez Hakem Kurulu hafta sonu çeşitli liglerde oynanacak müsabakalarda da yeni görevler verdi. Zonguldaklı 8 hakem TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig müsabakalarına atandılar.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Cumartesi günü oynanacak Menemen Belediyespor- Fatih Karagümrükspor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemi Emir Kılıçarslan görev alacak. B Klasman Hakemi Hakan Ergin ise Eyükspor- BB Bodrumspor müsabakasında dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma Cumartesi günü oynanacak.

Zonguldak Bölgesi C Klasman Hakemi Eren Gökmen ise TFF 3. Lig müsabakaları kapsamında oynanan Ergene Velimeşespor- Erbaaspor karşılaşmasında orta hakem olarak görev alacak. Aynı müsabakada Furkan Güney ise dördüncü hakem olarak saha kenarında yer alacak.

Bölgesel Amatör Lig'de oynanan Osmanlıspor U21- Boluspor U21 müsabakasında ise 3 Zonguldak hakemi görev alacak. Karşılaşmada Bölgesel Yardımcı Hakem Sinan Günaydın ve Esra Arıkboğa yardımcı hakem olarak görev alırken, il hakemi Mücahit Karakurt ise dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.

Bölgesel Yardımcı Hakem Taner Köse ise Bölgesel Amatör Lig'de oynanacak Havza Belediyespor- Ladik Belediyespor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi