Merkez Hakem Kurulu ve Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından Zonguldaklı Hakemler çeşitli illerde oynanacak farklı lig müsabakalarında görevlendirildiler. 9 hakem ve 2 gözlemci kıyasıya mücadelenin sergileneceği karşılaşmalarda görev alacaklar.

Zonguldak'ın Bölgesel Gözlemcileri Erol Pesen ve Osman Ender Bulut bu hafta Pazar günü iki farklı müsabakada görev alacaklar. Erol Pesen, Kardemir Karabükspor- Giresunspor arasında oynanacak U21 1. Ligi'nde gözlemci olarak yer alacak. Osman Ender Bulut ise Bölgesel Amatör Lig 9'uncu Grup müsabakaları kapsamında oynanacak olan Sultangazispor-Başiskele Doğantepespor karşılaşmasında gözlemcilik yapacak.

Zonguldak Bölgesel Hakemi Furkan Güney 3. Lig 1. Grup'ta Pazar günü oynanacak Körfezspor Kulübü- Büküyçekmece Tepecikspor A.Ş karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev alacak.

Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup müsabakaları kapsamında Pazar günü oynanacak olan Küçükyalı Yelken- Çilimli Belediyespor karşılaşmasının 3 hakemi de Zonguldak Bölgesi'nden. Temsilcilerimiz. Kdz. Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor'un da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup müsabakasında Bölgesel Hakem Oğuzhan Keçeci karşılaşmayı yönetecek. Keçeci'nin yardımcılıklarını ise Zonguldak Bölgesel Yardımcı Hakemleri Onur Akdağ ve Satılmış Furkan Demir yapacak.

U21 1. Lig müsabakaları kapsamında oynanacak Gençlerbirliği- Balıkesirspor Baltok karşılaşmasında yardımcı hakem olarak Bölgesel Yardımcı Hakem Taner Köse, dördüncü hakem olarak ise İl Hakemi Ferdi Tatoğlu görev alacak.

Sezonun son haftaları oynanan Kadınlar 1. Lig'inde ise temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor ve Konak Belediyespor karşı karşıya gelecek. Müsabakada yardımcı hakem olarak Esra Arıkboğa ve İbrahim Kandemir bayrak sallayacaklar.

Editör: Pusula Gazetesi