İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Ak Parti ve CHP'nin aday göstermediği isimlerle temaslarını sürdürüyor. Özellikle CHP'de aday gösterilmeyen isimlere yönelen Yavuz Erkmen, Zonguldak Merkez, Ereğli, Devrek, Kozlu ve Kilimli'de bombaları patlatmaya hazınrlanıyor.
Zonguldak Merkez'de İyi Parti'nin adayları arasında Ali Uzun ismi öne çıkıyor. İl Başkanı Yavuz Erkmen'in adaylık teklif ettiği bir çok isim var. Yarışa tesir edecek bir isimle yola çıkmak istiyor.
Ereğli'de CHP ve Ak Parti'nin adaylarını açıklamasını bekleyen Yavuz Erkmen, her iki partiden de görüştügü isimlerden birini tercih edecek. Yavuz Erkmen'in gözü CHP'li bir isimde.
Yavuz Erkmen Devrek'te bomba aday peşinde. CHP'den aday adayı olan Çetin B:ozkurt ve Songül Malkoç'dan aday gösterilmeyen isme adaylık teklifinde bulunacak.
Kilimli'de Ali Aslankılıç'ın aday gösterilmesinin ardından Erdinç kargidan ile temas kuran Yavuz Erkmen, burada da Ak Parti'nin adayının açıklanmasını bekliyor.
Kozlu ise farklı bir strateji izleyen Yavuz Erkmen, Ak Parti'nin adayını açıklamasının ardından harekete geçecek. Elinde iki eski Belediye Başkanı var! Birini İyi Parti'den yarışa sokacak.

Editör: Pusula Gazetesi