Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor'un teknik patronu Selahattin Bayar 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde MHP'den Zonguldak Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Bayar, müracaatını MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kırnsoy'a yaparken MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan da Bayar'a başarı temennisinde bulunarak MHP'ye güç katacağını söyledi.

FUTBOLDAKİ BAŞARISINI SİYASETE TAŞIYOR

MHP'den Zonguldak Belediyesi Meclis Üyeliği için müracaatını yapan başarılı teknik adam Selahattin Bayar Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor'un yanı sıra çeşitli kulüplerde oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamıştı. Yaşadığı şampiyonluklarla futbolda büyük başarılar elde eden Selahattin Bayar daha sonra antrenörlük serüvenine başlayarak aynı başarıyı teknik adam olarak da gösterdi. Selahattin Bayar futboldaki başarısını bu kez siyasete taşımak için MHP'den Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

Bayar, "MHP Belediye Başkanı Adayımız Hamdi Ayan herkesin taktir ettiği temiz bir siyasetçi. El birliği içinde 31 Mart Yerel seçimlerinde başarıyı yakalayarak Zonguldak'ı yaşanılabilir bir kent haline getirmenin planlarını yapıyoruz. Başkan Adayımız Hamdi Ayan'ın harika projeleri var. MHP ve Hamdi Ayan Zonguldak için büyük bir şans. Biz Belediye Meclis üyesi adayları olarak, tüm partililer olarak gece gündüz çalışıp Zonguldak'ı MHP Belediyesi yapacağız. Tüm Zonguldak'ın desteğini bekliyoruz. Bizim ilkemiz dürüst siyaset, yaşanabilir bir Zonguldak yaratmak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi