Atletizm Federasyonu tarafından 2019 yılı faaliyet programında yer alan Olimpik Deneme yarışlarına Zonguldak'tan 2 milli sporcu katıldı. Atletizm antrenörü Utku Duman'ın keşfettiği Melike Malkoç ve Doğukan Kilcioğlu uzun süredir Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam eden çalışmalarının ardından İstanbul'a şampiyonluk umutlarıyla gitti.

İSTANBUL'DA MELİKE VE DOĞUKAN RÜZGARI ESTİ

13 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olimpik Deneme yarışlarında Zonguldak'ı temsil eden Milli atlet Doğukan Kilcioğlu 60 metre engellide gençler kategorisinde 8.28 koşarak en iyi derecesini yaptı ve birinci oldu.

Bir diğer Milli sporcumuz Melike Malkoç ise yaşadığı sakatlığın ardından iyi bir hazırlık dönemi geçirerek 60 metrede 7.72 koşarak sezon best yaparak gençler kategorisinde birinciliğini ilan etti.

UTKU DUMAN GURURLU

Milli sporcular Doğukan Kilcioğlu ve Melike Malkoç'un İstanbul'da gerçekleştirilen Olimpik Deneme yarışlarına ciddi ve disiplinli şekilde hazırlandıklarını belirten Antrenör Utku Duman her iki sporcusunu da elde ettikleri başarılarından dolayı kutladı. Zonguldak'ın adını bir kez daha duyurduklarını belirten Duman bundan sonraki hedeflerinin 2-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Salon Türkiye şampiyonasında zirve yapmak olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi