TMMOB Makine Mühendisleri Odası'nın 65'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı tarafından bir gece düzenlendi.

Düzenlenen gecede meslekte 25, 40 ve 50'inci yılını dolduran makine mühendislerine onur plaketi takdim edildi.

Kilise Restaurant'ta yapılan geceye; TMMOB Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Geomatik Mühendisliği Başkanı Prof. Dr. Şenol hakan Kutoğlu, Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Atınç Kayınova, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkan Yardımcısı ve CHPli Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Meydan, odanın ilçe temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Birhan Şahin, geleneksel olarak her sene bu geceyi düzenlediklerini belirterek "Biz meslek örgütüyüz, meslek örgütü olarak meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgili çalışmalarımız oluyor. Meslek ve meslektaş sorunlarını ülke, toplum ve kent sorunlarından ayrılmayacağı bilinci içerisinde gördüğümüz yanlışlara dur diyerek çözümlere müdahil olmaya çalışıyoruz. Meslekte 25,40 ve 50'inci yılını dolduran meslektaşlarımız onur plaketi vereceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi