Zonguldak'ın tarihi sahalarından Üzülmez Gönül Alışır Sahası yeniden Zonguldak futboluna hizmet etmeye hazırlanıyor. Yıllarca Zonguldak futbolunun yükünü çeken Üzülmez Gönül Alışır çalışmalar hız kazandı.

Yaklaşık 14 yıldır atıl durumda olan Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın zemini suni çim yapılıyor, tribünler yenileniyor. Ayrıca tesis binası yapılacak ve bu bina içinde 4 soyunma odası, bayan ve erkek 2 hakem odası ve çevre düzenlemesi yapılacak.

MAKİNALAR ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın ihalesini alan firmanın çalışmalara tüm hızıyla devam ederken futbolseverler sahanın biteceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Zonguldak'ta futbolun yükünü çeken Fener Sahası'nın da yükü azalacak, tarihi Üzülmez Gönül Alışır Sahası tekrar hizmet vermeye başlayacak.

Eylül ayında başlayan çalışmaların ihale şartnamesine göre 270 iş gününde tamamlanması gerekirken, çalışmaların Haziran ayından daha önce bitirilip teslim edilmesi bekleniyor.

HAKAN YÜKSEL İNCELEMELERDE BULUNDU

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na giderek çalışmaları yerinde inceledi, yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.