Açılışa; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcalklıoğlu, Öğretmen evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Emlakcılar Derneği Başkanı Erol Ünlü ve çok sayıda köy sakini katıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu camide emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederek; "İslam dininde Allah'ın evlerini, Allah ve ahret gününe iman edenler, Allah'a çok zikir edenler yapar. Bu şuur ve düşünce ile Nebioğlu'nun Karaevli Geriş Mahallesi'nin güzel insanları bu güzel mabedi birlik ve huzur içinde inşa ettiler. Kendilerine, Belediye Başkanımıza ve Muhtarımıza teşekkür ediyorum"diye konuştu.

İl Müftüsü Rüstem Can mabetlerin önemine değinerek, caminin inşasına katkı veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Bir çok cami temel atma törenine katıldığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; "Bir çok caminin temelinde harcımız bulunmuştur. Nerdeyse hiç birinde tuğlamız bulunmamıştı. Buranın tuğlasını da kendi ellerimizle koyduk. Güzel bir cami ortaya çıkmış. Bu güzelliğin hakkını vermek, cemaati içini doldurmakla olur. İnşallah cemaati bol olan bir cami olsun. Emeği geçlerden Allah razı olsun, hayırlı hizmetlerde kullanılsın"diye konuştu.

İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu'nun duası ile caminin açılışı gerçekleştirilerek katılanlara yemek ikram edildi.

Editör: Pusula Gazetesi