Kilimli Gençlik Merkezi yeni bir etkinliğe daha imza attı. Yaptıkları etkinliklerle fark yaratan Kilimli Gençlik Merkezi gençlerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Kilimli Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında gönüllü gençler "Bölgemi tanıyorum" projesi kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kilimli Gençlik Merkezi tarafından etkinlik hakkında şu açıklama yapıldı: "Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü faaliyetlerimiz içerisinde Her Perşembe Doğa Yürüyüşleri düzenliyoruz.

Bugünkü parkurumuz Gökçebey Süzek Kanyonu ve Macera Parkuru idi. Gerçekten bol maceraları bol eğlenceli parkurları konulan halatlarla geçerek peşi sıra sıralanmış 5 adet şelale ve doğal havuzlardan geçip zorlu kanyonun sonundaki Tarihi Su Değirmeninde parkuru tamamladık. Haftaya Çaycuma ilçemizdeki doğal güzellikleri keşfedeceğiz.

Salgın nedeniyle sınırlı sayıda gencimiz ile yaptığımız etkinliklerde sende yerini almak için Gençlik Merkezimize davetlisiniz. Bu arada Gençlerimize bu imkanları sunan Bakanlığımıza ve İl Müdürlüğümüze sonsuz teşekkürler"