2019-2020 futbol sezonu Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde 3 takım bulunuyor. Sezona kötü başlamasına karşın ligin 5'nci haftasında göreve getirilen antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte süper bir çıkış yakalayan Kilimli Belediyespor liderliğini sürdürüyor. İlk yarının son maçında deplasmanda Gelikspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Kilimli Belediyespor son oynadığı İstasyon Gemicilerspor maçından 3-1 galip ayrılarak 32 puana yükselti ve zirvedeki yerini korudu.
ALAPLI BELEDİYE-GELİK KAYIP YAŞADI
Kilimli Belediyespor'un en yakın takipçileri olan Alaplı Belediyespor ile Gelikspor Pazar günü Alaplı'da karşı karşıya geldi. Son dakikalara Alaplı Belediyespor 3-2 galip girmesine karşın Gelikspor beraberlik golünü atarak zorlu deplasmandan puanla ayrıldı. Bu iki şampiyon takımın maçının beraberlikle tamamlanması lider Kilimli Belediyespor'u mutlu etti.
32 puanlı Kilimli Belediyespor'u Gelikspor 29, Alaplı Belediyespor ise 26 puanla takip ediyor. Özellikle Alaplı Belediyespor son iki maçta kaybettiği 5 puanla büyük yara aldı.