Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor ikinci yarının ilk haftasında ligden çekilen Filyos Ateşspor karşısında maçı hükmen kazanarak 31 puanla liderliğini sürdürmüştü. Şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Kilimli Belediyespor'un Çaydeğirmeni Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasıyla 2 puan öne geçen Gelikspor önemli bir avantaj elde etti.

ÇAYCUMASPOR'U KONUK EDECEKLER
Gelikspor ligin 13'ncü haftasında saha ve seyircisi önünde Çaycumaspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü bulunmayan Gelikspor'da antrenör Gökhan Konmuş futbolculara sürekli uyarılarda bulunuyor. Kilimli'nin sahasında Çaydeğirmeni ile yaşadığı kazayı yaşamak istemediklerini her fırsatta anlatan Konmuş, tüm ekibi Çaycumaspor maçına motive ediyor.

Pazar günü 14.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde hazırlıklarını kendi sahasında sürdüren Gelikspor'da yönetim de zaman zaman idmanları takip ederek takıma moral veriyor.

Ligde 31 puanla liderliği elinde bulunduran Gelikspor'da taraftarların da her maçta takıma destek vermesi futbolcuları ve teknik heyeti ayrıca lige motive ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi