ÖZEL HABER

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nun, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan'ı ziyaret ettiği, TTK'ya ait olan Lavuar Alanı'nın "sosyal alan" olarak Zonguldak halkına kazandırılması ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Uzun süredir proje yapılması beklenen alanda gündeme birçok proje gelmiş, ancak alan TTK'ya ait olduğu için bu projeler hayata geçirilememişti.

Lavuar Alanı'nın halkın kullanımına kazandırılması ve sosyal tesislerin kurulması için harekete geçen TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile fikir alışverişinde bulundu. Alanın halkın kullanımına kazandırılması için hazırlanacak olan projenin TOKİ tarafından yapılması konusundaki görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. Olumlu geçen görüşmenin ardından alan için yeni proje hazırlanacak.

Mülkiyeti TTK'ya ait olan Lavuar Alanı'nın yapılacak olan yeni proje ile halkın kullanımına kazandırılması, bunun için de TOKİ'nin devreye girmesi ve projeyi yapması hedefleniyor. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, olumlu geçtiği öğrenilen ziyaret sonrası TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'a madenci heykeli hediye etti. Merak edilen konu ise, alana nasıl bir proje yapılacağı olurken, bu sıcak gelişme halkı heyecanlandırdı.

Editör: Pusula Gazetesi