Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-4-5 Kasım 2020 tarihlerinde oynanacak olan 3'üncü tur müsabakalarını değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Cuma günü gerçekleştirilen kura çekiminde 3'üncü lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile eşleşen Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı kupadaki hedefini açıkladı.

Dalcı Darıca Gençlerbirliği maçında bugüne kadar ligde forma şansı bulamayan gençlere şans vereceğini söyledi. Gençlerin aslanlar gibi sahaya çıkıp mücadele edeceğini belirten Dalcı, Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak maçta Darıca Gençlerbirliği'ni eleyerek 4'üncü tura çıkacaklarına inandığını söyledi.

"GENÇLERİMİZ İÇİN İYİ BİR SINAV OLACAK"

Mustafa Dalcı'nın açıklaması şöyle: "Ziraat Türkiye Kupası müsabakası olan Darıca Gençlerbirliği maçında oynamayan oyuncularımız için iyi bir sınav olacak. Oynamayan tüm genç oyuncularımızı o maçta değerlendireceğiz. Onlarda sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecekler. O maçta da tur atlayıp, gidebileceğimiz yere kadar gidebilmeyi düşünüyoruz" dedi.