Zonguldakspor üst üste oynayacağı zorlu karşılaşmalar öncesinde sakat ve cezalı futbolcuların durumu teknik heyeti düşündürüyor.

Ligde geçtiğimiz hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda lig ikincisi Tuzlaspor ile oynayan Zonguldakspor bu karşılaşmada 10'ncu dakikada Emre Kara ile öne geçmiş ve rakibi karşısında özellikle ilk yarı etkili bir futbol ortaya koymuştu. Ancak 85'nci dakika maçın hakemi Necati Selçuk Şahin tarafından verilen uyduruk penaltı tüm hesapları alt üst etti. Penaltı ile skorun 1-1'e gelmesinin ardından bir pozisyonda Okan Duran çift sarı karttan atan Necati Selçuk Şahin çıkan olayların ardından ise sağ bek oyuncu Kemal Cingirt ve rakipten 2 futbolcuyu kırmızı kartla ihraç etmişti.

KUPADA 4 EKSİK VAR

Zonguldakspor'da Kemal Cingirt'in yanı sra sakatlıkları devam eden Sinan Ören, Kamil İçer ve Onur Uslucan Menemen Belediyespor ile oynanacak kupa maçında görev alamayacak. Tuzla maçında çift sarı kart görerek oyundan atılan Okan Duran ise cezasını ligde çekecek, Menemen'e karşı oynayabilecek.

LİGDE FETHİYE MAÇINDA 5 EKSİK

Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Fethiyespor lig maçında ise 5 eksik olacak. Cezalı Okan Duran'ın yanı sıra en az iki maç ceza alması beklenen Kemal Cingirt, hem sakat hem de cezalı olan kaleci Sinan Ören, sakatlıkları bulunan Kamil İçer ve Onur Uslucan Fethiye'ye karşı da forma giyemeyecek.

Editör: Pusula Gazetesi