ZES Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Eren böbreğinde protein kaçağı ve burun kırığı nedeniyle sezonu kapattığı açıklandı. Bu sakatlık camiada büyük üzüntüye neden olurken, yönetim Eren'in yerine takım kaptanlığına Harun Gül'ü getirdi.
ZES YÖNETİM KURULU'NUN KONU HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE
ZES Yönetim Kurulu Eren'in son durumu hakkında şu bilgiyi verdi: "U-19 Takım Kaptanımız Eren Aydoğan'ın böbrek'inde protein kaçağı olması ve burun kırığı sebebi ile sezonu kapatmış olmasından dolayı U-19 Takım Kaptanlığına Harun Gül, Yardımcılıklarına ise Okan Cebeci ve Mücahit Mutlu getirilmiştir.

FUTBOLCULARA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yönetimi ve teknik heyeti tarafından geleneksel hale getirilen futbolcuların ev ziyaretleri serisi devam etti. ZES yönetimi bu kez Umutcan Göktekin'in ailesini ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman ve Alt Yapı Koordinatörümüz Muhiddin Erkek Oyuncularımızdan Umutcan Göktekin'i evinde ziyaret edildi.
Alt Yapı Koordinatörümüz Muhiddin Erkek 'bu akşam Dağlar Köyünde Göktekin ailesinin misafiri olduk. Oyuncularımızın aileleri ile birlikte olmak bizi mutlu ettiği gibi aynı zamanda güç veriyor. Evlatlarımız kadar samimi olan ailelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" dedi.