TFF'nin Corona Virüs salgını nedeniyle ertelediği ligler hakkında geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama sonrasında Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Liglerin oynanmasına karar verdi. 2'nci Amatör Küme'de ise ilk yarısı tamamlanmayan liglerin iptaline karar verdi.

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin tamamlanmasına 3 hafta kalırken Lider Kilimli Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. 50 puanlı Kilimli Belediyespor'un en yakın rikibi 45 puanlı Gelikspor.

TERTİP KOMİTESİ SALI TOPLANIP, KARAR VERECEK

Zonguldak Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Tertip Komitesi ASKF Toplantı salonunda 2 Haziran Salı günü 14.00'da yapacağı toplantıda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin başlama tarihine karar verecek.

2'nci Amatör Küme müsabakaları hakkında da kesin kararını verecek olan Tertip Komitesi, TFF'nin açıkladığı karara uyması bekleniyor. TFF ilk yarısı bitmeyen 2'nci amatör küme liglerini oynanmamış olarak kabul edilmesine, ikinci yarısı oynanan 2'nci Amatör Küme'nin ise devamını karar vermişti. Zonguldak 2'nci Amatör Küme'de ilk yarı henüz tamamlanmamıştı.