Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin tamamlanmasına bir hafta kala FilyosAteşspor ve Capeti Merkez Atölyesispor'un ardından küme düşen üçüncü takım, Kozlu Belediyespor oldu. Kozlu Belediyespor, sahasında pazar günü Alaplı Belediyespor'a 5-4 yenilerek lige veda etti. Çaycumaspor ve İhsaniyespor ile aldıkları galibiyetle kümede kalmayı garantilediler.

SEZONA ÇOK KÖTÜ BAŞLADILAR
Kozlu Belediyespor, sezona genç kadro ile Abdulkadir Kalyoncu ve Burhan Arık ile başladı. Sezona kötü başlayıp üst üste yenilgiler alan Kozlu Belediyespor, haftalar ilerledikçe bir türlü galibiyet yüzü göremedi.

KALYONCU GİTTİ, SADIKLAR GELDİ

İlk yarının son haftalarında Abdulkadir Kalyoncu istifa etti, yerine Erkan Sadıklar geldi. Yeşil-beyazlı ekip, Sadıklar ile birlikte çıkışa geçmesine rağmen aradaki puan farkını kapatamadı. Ligin son karşılaşmasında sahasında Alaplı Belediyespor'a 5-4 mağlup olan Kozlu Belediyespor, rakiplerinin de kazanmasıyla birlikte matematiksel olarak da küme düşmekten kurtulamadı.

KOZLU'DA MATEM VAR

Zonguldak'ı geçmiş yıllarda 3'üncü Lig, Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Kozlu Belediyespor'un 1'inci Amatör Küme'ye düşmesi, Kozlu'da büyük bir üzüntüye neden oldu. Camiada adeta matem havası yaşanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi