Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekipleriden Kozlu Belediyespor'da yeniden Erkan Sadıklar dönemi başladı. Sezona Abdulkadir Kalyoncu ve Burhan Arık ile başlayan Kozlu Belediyespor gekide kalan 8 hafta içinde galibiyet alamazken 1 puanla son sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta istifa eden antrenör Abdulkadir Kalyoncu'nun ardından yeni antrenör arayışlarına başlayan Kozlu Belediyespor yönetimi geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Erkan Sadıklar ile tekrar anlaşmaya vardı. Sadıklar yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

SADIKLAR: "YÜKÜMÜZ AĞIR"

Kozlu Belediyespor'un yeni teknik patronu Erkan Sadıklar "Önceki sezon Kozlu Belediyespor'da başarılı işler yapmış, takımı gençleştirerek Kozlu çocuklarının ağırlıklı olduğu bir kadro oluşturmuştuk. Bana tekrar güvenerek takımın başına getiren başta Kozlu Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Güvenlerini boşa çıkartmayıp yine başarılı günler yaşayacağız. Yükümzün ağır olduğunu biliyoruz. Ancak biz bu zor günleri aşmak için buradayız. Elbirliği ile birlikte futbolcularımız, yönetim, camia elele vererek tekrar ayağa kalkıp Kozlu Belediyespor'u eski günlerine döndüreceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi