Zonguldak U-19 play-off maçları sonunda İstasyon Gemicilerspor ve Kozlu Belediyespor şampiyon olarak Zonguldak'ı Türkiye Grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

İSTASYON'DA BÜYÜK COŞKU YAŞINIYOR

U-19 Ligi Çaycuma grubunda elde ettiği başarıların ardından Play-off maçlarına katılan Çaycuma İstasyon Gemicilerspor yarı final maçında Akınspor'u yenerek adını finale yazdırmıştı. Final maçında da Kozlu Sahası'nda Kilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelen İstasyon Gemicilerspor rakibini 1-0 yenerek grubunda play-off şampiyonu oldu.

AYNI COŞKUYU KOZLU'DA YAŞADI

U-19 liginde normal sezonu zirvede tamamlayan Kozlu Belediyespor play-off maçlarına da iddialı girdi. Grubunda oynanan final maçında Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kozlu Belediyespor çekişmeli geçen maçın 82'nci dakikasında attığı golle rakibini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Karşılamanın ardından kupasını alan yeşil-beyazlı ekip şampiyonluğun coşkusunu doyasıya kutladı. Hedef Türkiye Grup müsabakalarında da aynı başarıya ulaşmak.

Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan U-19 Türkiye Grup müsabakalarında adını 144 takım arasına yazdıran İstasyon Gemiciler ve Kozlu Belediyespor Zonguldak'ı gururla temsil edecekler.

Editör: Pusula Gazetesi