Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor ile BAL ekiplerinden Ereğli Belediyepor bugün 16.30'da Kozlu İlçe Stadı'nda hazırlık maçı oynadı. Maçın ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARI OLAYLAR BAŞLADI, YUMRUKLAR KONUŞTU
Maçın 63.dakikasında Kozlu Belediyespor'un atağında Ereğli Belediyespor'un kalecisi ile Kozlu forvet oyuncusu pozisyon icabı sert bir şekilde çarpıştı.

Bu pozisyonun ardından her iki takım oyuncuları da birbirlerine fiziki temasta bulunanca sinirler gerildi. Ereğli Belediyesporlu futbolcu İbrahim Ülüm'ün de kendini kontrol edememesi sonucunda yumruklar konuştu. Çıkan büyük arbede sırasında yumrukların hedefi olan Kozlu Belediyesporlu Zafer Karabatak yere yığıldı. Sahaya giren futbolseverler olayları yatıştırmaya çalıştı. Ancak olaylar daha da büyüdü. Zorlukla yatıştırılan olayların ardından Kozlu Belediyesporlu Zafer karabatak acil olarak ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Maç olayların ardından yarıda kaldı.

ERKAN SADIKLAR OLAYLARI KINADI

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Normal centilmence giden oyunda maçın hakemine sürekli sözlü tacizde bulunan Ereğli Belediyespor hocası oyunu gerdi. Haliyle biz haddimizi bilerek oynadığımız müsabakada Ereğli takımı golü bulamadı. Hatta bizim net üç pozisyon bulduğumuz vardı. Müsabakada her nedense bir hazımsızlıkdan bizim yaş ortalaması 19 olan oyuncularımıza fiili saldırıda bulundular. İki oyuncumuz biri hafif birisi 112 ambulans ile Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştır . Olayı şiddetle kınıyoruz. Sadece yazık diyoruz bu takıma" diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi