Yönetmenliğini Zonguldaklı Kemal Danacının üstlendiği filmin vizyona girdiği ilk haftanın bilet satış gelirinin bir bölümü sokak hayvanların mama ihtiyacı için kullanılacak.

Film Çaycuma'da da Cine1Can Sinemasında dört salonda birden gösterime girdi. Filmin yönetmeni Kemal Danacı da filmi Çaycuma'da izleyenle arasında idi.

Komedi tarzındaki "Koyver Gitsin", evlenebilmek için gerekli parayı bulmaya çalışan bir genç ile bu macerada ona yardımcı olan arkadaşının hikayesini odağına alıyor. Senaryosu Ömer Gecü'ye ait olan filmde; Ömer Gecü, Seymen Aydın, Onur Yaprakçı, Kübra Dilara Çelen, Çetin Altay, Sinan Bengier ve Begüm Polat, Mike Mitchell ve Naci Taşdöğen gibi isimler rol aldı.

1 BİLET 1 MAMA

Koyver Gitsin" filminin ekibi, yapımcı Serkan Bircan öncülüğünde sokak hayvanları için mama kampanyası başlattı. Filmin vizyona girdiği ilk hafta elde edilen bilet satış gelirinin bir bölümünün hayvanların mama ihtiyacı için kullanılacağı kampanya, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) iş birliğiyle hayata geçirildi.

Sosyal medya kullanıcıları, "[#]1BİLET1MAMA" etiketiyle paylaştıkları videolarla, "Koyver Gitsin" filminin ilk olarak sosyal medyada başlattığı kampanyaya destek veriyor.

Yönetmen Kemal Danacı, Çaycuma'nın ve bölgenin tanıtımına katkı verecek filmi tüm bölge halkının izlemesine tavsiye ederek, film çekimleri boyunca desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafa ve film ekibine sıcak ilgi gösteren tüm Çaycumalılara teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi