Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş, deplasmanda oynayacakları Bugsaş maçından en iyi sonuçla döneceklerini söyledi. Onur geçmişte olduğu gibi gereksiz kart görmemek için elinden geleni yaptığını belirterek alacakları iyi sonuçla biraz daha rahatlamak istediklerini söyledi.

Onur "Deplasmanlardan galip ayrılmak istiyoruz. Deplasmanlardan puan çıkaramıyorduk. İnşallah bu hafta Bugsaşspor karşısından güzel bir oyunla 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Şanssızlığımızı kırdık. İnşallah diğer maçlarda da devamı gelir. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah Bugsaşspor maçı da bizim için güzel olur. Ankara'dan en iyi sonuçla döneceğiz" dedi.

"ARTIK KART GÖRMÜYORUM"

Özellikle ilk yarı oynanan karşılaşmalarda gördüğü kartlarla tepki gören ve sinirlerine hakim olamayan Onur Eriş'in ikinci yarı oynanan maçlarda daha daha konsantre ve gereksiz kart görmediği dikkatlerden kaçmadı. Konu hakkında konuşan Onur Eriş "Kendimize çeki düzen vermeye başladık. Artık çok agresif bir oyun sergilemiyoruz. Bu durumla artık başa çıkamayacağımı anladım. Saha içerisinde yine kızıyorum ama kendimi frenliyorum. Tamamen maça konsnatre olup takımımıza faydalı olmaya çalışıyorum. Gereksiz kart görmemek için elimden geleni yapıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi