2017-2018 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam Patalya Otel'i tercih etti. 10 Temmuz tarihinde başladığı yeni sezon hazırlıklarına 7 gün kendi tesislerinde devam eden Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir tarafından futbolculara 2'şer gün izin verildi.

KIZILCAHAMAM'A KAMPI BAŞLIYOR

Şehir dışındaki futbolcular direkt olarak Kızılcahamam'a gelirken, diğer futbolcular ise Teknik heyet ile birlikte 10.00'da kulüp binasının önünden hareket edecek. 19 Temmuz -1 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam'ta güç depolayacak olan Zonguldakspor burada 3 hazırlık maçı oynayacak. Üçüncü etap kamp çalışmaları için ise Bolu planlanıyor.

İŞTE KIZILCAHAMAM KAMP KADROSU

Yeni transferler Amed Sportif Şevket Güngör, Kamil İçer, Çatalcaspor'dan sağ kanat oyuncusu Oğuzhan Yıldız, Tokatspor'dan sağ kanat oyuncusu Ekrem Sarıçam, Gençlerbirliği'nden Stoper Melihşah Aslan, İnegölspor'dan orta saha oyuncusu Hasan Küççük'ün yanı sıra Gurbetçi Orhan Dombaycı ve Tepecikspor'dan denenmeye gelen Sabri Ege'de kamp kadrosunda bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonki kadrodan da Kaptan Mert Caymaz, Osman Kurtuldu, Mustafa Söylemez, Burak Et, Ercan Coşkun, Hüseyin Yılmaz, Berkan Akdeniz, Onur Eriş, Okan Eken, İlyas Sarı, Cömert Kandemir, Mert Danışmaz, Yağız Kandemir, İbrahim Kızılcahamam kamp kadrosunda kendine yer buldu.

YENİLER KAMPA KATILACAK
Prensip anlaşmasına varılan 4 futbolcular ise Kızılcahamam kampına dahil olarak Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile son pürüzleri gidererek anlaşmaları halinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Bu isimler ise henüz açıklanmadı.

Editör: Pusula Gazetesi