2020-2021 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi ile fikstür çekimi tarihleri belli oldu.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, 27 Ağustos Perşembe günü saat 16.00'da Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Kura çekim törenine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi ise 1 Eylül Salı günü JW Marriott Otel'de yapılacak TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Ancyra Salonu'nda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşecek.

ZONGULDAKSPOR KIRMIZI MI, BEYAZ MI OLACAK?

TFF 2.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un kura çekiminin ardından hangi grupta mücadele edeceği ve rakiplerinin de kimler olacağı büyük merak konusu oldu. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz geçtiğimiz sezon Beyaz Grup'da mücadele etmişti.

İŞTE KURAYA GİRECEK TAKIMLAR

Ankara Demir, Kastamonuspor, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Vanspor, Uşakspor, Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor, Bodrumspor, Sivas Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor, Bayburt İl Özel İdarespor, Eyüpspor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Elazığspor, Manisa Futbol Kulübü, Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe Futbol Kulübü, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor, Sarıyer, Çorum Futbol Kulübü, Hacettepe, 1922 Konya, Kırklarelispor, Başkent Akademi Futbol Kulübü, Amed Sportif Faaliyetler, Gümüşhanespor, Turgutluspor, Karacabey Belediye, Pazarspor, Serik Belediyespor, 24 Erzincanspor, Kocaelispor ve Zonguldakspor.

TOPLAM 39 TAKIM MÜCADELE EDECEK

2020-2021 futbol sezonunda TFF 2.Lig'de yeni çıkan takımlarla birlikte toplamda 39 takım mücadele edecek. Gelecek sezon Kırmızı ve Beyaz grup olarak oynanacak 2.Lig'de bir grup 20, bir grup ise 19 takımla mücadele edecek.