Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Memur-Sen Futsal Turnuvası zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. İlk etap müsabakalarının tamamlanmazsının ardından çeyrek final maçları da sona erdi.

ÇEYREK FİNAL SONUÇLAR

Oynanan çeyrek final maçlarında Gençlikspor, SGK'yı 6-1, Kozlu EBS, Kilimli EBS'yi 2-1, EBS Üniversite, TTK'yı 5-3, NVİ Gençlik, Merkez İHL'yi 7-3 yenerek yarı finale yükseldiler.

Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçların ardından yarı final maçları 18 Nisan'da, final maçı ise 22 Nisan Pazartesi günü 19.00'da oynanacak.

AŞKAR: "FİNAL 22 NİSAN'DA"

Turnuva hakkında bilgi veren "Memur-Sen olarak Zonguldak'ta üyelerimizin kaynaşmasını sağlamak, sporun dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış olduğunu hatırlatmak amacıyla geçen yıl başlatmış olduğumuz Memur Sen Futsal Turnuvası'nın bu yıl 2'ncisini gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi geçen yıl 16 takımımız katılmıştı. Değişik iş kollarımızdan bu yıl da 15 takımımızın katılımıyla turnuvamızın eleme grupları tamamlandı ve bugünkü çeyrek finaldeki maçlarımızı tamamladık. Ardından 18 Nisan'da yarı final maçlarımız ve 22 Nisan'da ise final maçımız ile beraber 2'nci futsal turnuvasını tamamlamış olacağız. Ben özellikle bu kaynaşmayı sağlamamız noktasında bize destek veren Memur-Sen'in değerli başkan ve yöneticilerine, yine özellikle bu turnuvanın gerçekleşmesinde emek veren, her daim bizimle beraber olan ve aynı zamanda oyuncu olarak da turnuvaya katkı sunan Sayın Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ve özellikle şunu da vurgulayarak bitiriyorum ki spor dostluk, kardeşlik ve centilmenliktir. Bunun en güzel örneklerini burada oynayan memur arkadaşlarımız, memurluğun yanında amatör olarak da sporda centilmenliği, dostluğu ve kardeşliği gösterdikleri için ben hepsine tek tek takım kaptan ve sorumluları başta olmak üzere hepsine çok teşekkür ediyorum." dedi.

YÜKSEL: "DOSTLUK VE KAYNAŞMA SAĞLANIYOR"

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konuşmasında "Geleneksel hale getirmek için gayret gösterdiğiniz Memur Sen Futsal Turnuvası'nın bu yıl 2'ncisi başladı. Kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak, sporun sadece spor değil kardeşlik, dostluk ve kaynaşma kurgusunun bir arada olduğunu, sporun ailelerle birlikte yapılabildiğini göstermek amacıyla burada arkadaşlarımızla birlikte akşamları vakit geçiriyor ve eğleniyoruz birlikte. İnşallah bundan sonraki senelerde daha da yüksek katılımla bu güzel organizasyonların Memur Sen önderliğinde devam ettirmeyi düşünüyoruz." Dedi.

Editör: Pusula Gazetesi