TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Teknik Patronu Serkan Afacan açıklamalarda bulundu. Afacan, "Bütün kulüpler beklemede. Kimse ne olup bittiğini bilmiyor. Bir tarih verildi ama kesinleşmiş hiçbir şey yok. Bana kalırsa 2.Ligde maçların oynanmaması gerekiyordu. Ama verilen karara bizlerde her kulüp gibi uyacağız. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Zonguldak Kömürspor'u da ligde hakettiği yere getireceğiz''dedi.

Afacan, ''Taraftarı ve camiayı çok özledik. Biz güzide bir kulübüz. Bizler işçi milli takımı Zonguldak Kömürsporuz. Taraftarımızla kavuşacağımız günü hasretle bekliyoruz. Onlar bizi yağmur çamur demeden her yerde desteklediler. Onlara buradan teşekkür ediyoruz'' dedi.

Serkan Afacan, antrenmanlara yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, ''Corona Virüs nedeniyle maçların iptal edilmesinin ardından antrenmanlarımıza uzaktan eğitimlerle devam ediyoruz. Barış hocamız gerekli çalışmaları uzaktan takip ediyor. Yoğun bir katılım var. Oyuncularda çok istekli. Onlarda yeşil sahaları çok özledik. Lig öncesi hazır olacağız" dedi.