Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta Cumartesi günü 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın sağ bek mevkiinde kimi oynatacağı büyük bir merak konusu oldu.

Sezonun ilk maçında deplasmanda İnegölspor'a karşı başarılı bir performans gösteren sağ bek Ramazan Işık'ın ikinci haftada oynanan Niğde Anadolu FK maçında Corona Virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle 5 maçta formasından uzak kaldı. Fizik kondisyon olarak idmanlarda iyi olduğu gözlenen Ramazan'ın 24 Erzincan maçında oynamaya hazır duruma geldi.

Ramazan yokluğunda ise sağ bek mevkiinde Teknik Direktör Mustafa Dalcı asıl mevkisi sağ açık olan, oynadığı futbolla beğeni toplayan Serbay'ı oynatmıştı. Ramazan'ın yokluğu, Serbay'ın da açık değil, bek oynaması, takımın ofansif gücünü zayıflattı.

Şimdi gözler Teknik Direktör Mustafa Dalcı'ya çevrildi. İdmanlarda hazır olduğu gözlenen Ramazan'ın Erzincan maçında ilk 11'e sahaya çıkması halinde, Serbay asıl yeri olan sağ açıkta oynayacak. Bu da takıma pozitif yansıyacak.