Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden ve bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesinde yer alan Kilimli Belediyespor'da endişeli bekleyiş başladı.

Geçmiş kulüp tarihinde 2'nci lig ve 3'ncü ligde mücadele eden Kilimli Belediyespor eski yıllarına dönmek ve yeni tarihler yazabilmek için 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Ligde rekorlar kırarak zirvede yer alıyor.

Antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte 14 maç üst üste kazanarak rekor kıran Kilimli Belediyespor 50 puan puanla liderliğini sürdürüyor. Ligde 19 hafta geride kalırken, 3 hafta sonu ligler tamamlanacak.

Corona Virüs tehlikesi nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ile ülkede tüm ligler ertelendi. Lider Kilimli Belediyespor'da ise endişeli bekleyiş yaşladı. Hedefine 1 adım kalan sarı-siyahlı ekipte de hem yönetim, hem teknik heyet, hem futbolcular hem de taraftar sağlığın çok daha önemli olduğunu vurguluyor.

Ancak bu başarılı sezonunda bir neticeye bağlanmasını ve hedefe ulaşmasını istiyor, bekliyor. Bu nedenle Corona virüs tehlikesinin tamamen atlatılıp tehlikenin geçmesiyle birlikte liglerin başlamasını da iple çekiyor.