Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor yeni yönetimi ile yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda Antrenör Selahattin Bayar'ın raporu doğrultusunda hareket eden ve iç-dış transfere yön veren sarı-siyahlı yönetim son olarak golcü futbolcu Ali Efsat'ı gündemine aldı.

Daha önce Zonguldak'ta Kozlu Belediyespor, Kdz.Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor formaları giyen Ali Efsat sezonu Yunus Emrespor'da tamamladı.

Antrenör Selahattin Bayar'ın takımda görmek istediği Ali Efsat ile ön görüşme yapan sarı-siyahlı yönetim 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun işini bitirmeyi hedefliyor.

Futbola Zonguldak Belediyespor altyapısında başlayan Ali Efsat daha sonra Kilimli Belediyespor, Taşbacaspor, Kozlu Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Yeni Amasyaspor, Kdz.Ereğli Belediyespor, Erdekspor, Devrek Belediyespor, Tavşanlı Moymulspor ve Yunus Emre Belediyespor'da oynadı.

Kilimli Belediyespor'un teklifini değerlendirmesi beklenen Ali Efsat'ın takıma geri dönmesi halinde sarı-siyahlı ekibin ofansip gücü Savaş Esen ile birlikte çok daha güçlü olacak.

Editör: Pusula Gazetesi