Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte gösterdiği başarılı performansla şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkan Kilimli Belediyespor'u zor bir süreç bekliyor.

Sarı-siyahlı ekipte yönetim sezonun ilk 5 haftasında aldığı istikrarsız sonuçların ardından takımın başına Serkan Bankoğlu'nu getirdi. Serkan Bankoğlu ile çıktığı 14 maçın tamamını kazanarak kırılması zor bir rekora imza atan Kilimli Belediyespor Mart ayında Corona Virüs salgını nedeniyle ara verilen ligin ardından TFF kararı ile BAL'a çıkmanın sevincini yaşadı.

YOLA KİMİNLE DEVAM EDECEK?
Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve yönetim kurulu 2020-2021 futbol sezonu öncesinde maddi manevi ağır bir yükün altına girecek. Kilimli Belediyesi ve Kilimli esnaflarının da Kilimli Belediyespor'a maddi manevi destek vermesi beklenirken, takımın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan ve 14 maçta 14 galibiyet alan ve daha önce Devrek Belediyespor'u da BAL'a çıkaran antrenör Serkan Bankoğlu ile yola devam edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor. Kilimli Belediyespor ve Serkan Bankoğlu henüz bir araya gelmezken, oluşturulacak kadronun da nasıl bir kadro olacağı da büyük bir merak konusu.

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon Kilimli Belediyespor'un yanı sıra Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor da Zonguldak'ı temsil edecek.