Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligin flaş ekiplerinden Kilimli Belediyespor ligin üçüncü haftasında deplsasmanda Perşembe Belediyespor ile karşılaşacak.

Kilimli Belediyespor sezonun ilk maçında Çaydeğirmenispor'u 4-0 gibi farklı skorla yenmeyi başarırken, ikinci maçta ise sahasında Akınspor'u zor da olsa 1-0 yenmeyi başardı. 6 puan ve averajla üçüncü sırada kendine yer bulan Kilimli Belediyespor deplasmanda oynayacağı Perşembe Belediyespor maçından galibiyet bekliyor.

Sarı-siyahlı ekibin antrenörü Selahattin Bayar, Akınspor karşısında sahalarında zorlandıklarını belirterek futbolcularının dikkatini çekti. Perşembe Belediyespor'un ligde henüz puanının bulunmaması nedeniyle futbolcuların rakibi küçümsemesinden çekinin Bayar gerekli uyarıları yaptı.

Perşembe Belediyespor karşısında haftayı 3 puanla tamamlayıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek olan Kilimli Belediyespor liderlik koltuğuna oturup sezon sonuna kadar rakiplerinin korkulu rüyası olması planlıyor.

Amatör Süper Ligde 6 puan ve averajla liderlik koltuğunda Muslu Belediyespor bulunurken, aynı puana sahip Gelikspor ise ikinci sırada yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi