Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası geçtiğimiz yıl Corona Virüs salgını nedeniyle düzenlenememişti. Hacı Kara'nın organize ettiği Şemsi Denizer Futbol Turnuvası bu sezon pandemi şartlarına uyularak Fener Sahası'nda başladı.

BAŞLAMA VURUŞUNU RAMAZAN DENİZER YAPTI

Turnuvanın başlama vuruşunu merhum Şemsi Denizer'in kardeşi Ramazan Denizer yaptı. Denizer tüm takımlara başarı temennisinde bulundu.

Turnuvanın açılış maçında Zonguldak'ın eski ve yeni futbolcuları şöhretler karşılaştı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Mavi takım Kırmızı takımı 4-2 mağlup etti.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR İLE BARTINSPOR KARŞILAŞTI
Site Dostluk Turnuvası'nın ilk maçı Kilimli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynandı. Turnuvada Kilimli Belediyespor ve Bartınspor'un karşılaşması futbolseverleri yaklaşık 20-25 yıl öncesine götürdü. 3.Lig'de karşılaşan Kilimli Belediyespor ve Bartınspor o dönemlerde de tatlı bir rekabet içinde maçlarını oynamış ve her iki takımda sayısız galibiyetler, mağlubiyetler almıştı. Sonuçta kazanan hep dostluk olmuştu. Ancak şu anda her iki takımda maziyi arayan takımlar olurken Bölgesel Amatör Lig'de mücadele ediyor.

ŞEMSİ DENİZER TURNUVASI'NDA KAZANAN KİLİMLİ BELEDİYESPOR OLDU

Şemsi Denizer Futbol Turnuvasında Kilimli Belediyespor Zonguldak'un üst düzey futbolcularından kurulu kadrosu ile sahaya çıkarken, Bartınspor ise yine Bartın'ın iyi ve tecrübeli futbolcularından kurulu kadrosu ile sahaya çıktı. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında Kilimli Belediyespor üst üste attığı gollerle farka gitti ve sahadan 5-1 galip ayrıldı.