Zonguldak Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri göreve gelmelerinin ardından kentin gelişimi ve değişimi için çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kent Konyesi yönetim kurulu üyeleri Başkan Prof.Dr. Hakan Kutoğlu nezaretinde ziyaretlerine devam ediyor.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİLER

Kent konseyinden ziyaretler ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Çevre Sehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaretimizde, Müdürümüzden geçen günlerde Ilıksu deresinde yaşanan çimento atıkları ve deniz üzerinde gözlenen kirlilik meseleleri konusunda bilgi aldık. Ilıksu'da yasanan olayın beton mikserinin yıkanması nedeniyle ortaya çıktığını ve ilgili firmaya cezai işlem uygulandığını belirttiler. Denizdeki durumla ilgili de alınan numunelerin analizinde kirletici maddeye ulasılamadığını ifade ettiler. Daha etkin bir denetim için neler yapılabileceğine yanıt olarak ise vatandasların kirletme olayını ilk tespit ettiklerinde öncelikle jandarmayla iletişime geçerek durumun tutanak altına alınmasını sağlamaları halinde daha etkili bir denetim sağlanacağını, konu basına yansıyana kadar olayın üzerinde uzun sure geçmis olduğu için tespitin daha zorlastığını ifade ettiler. Bu konuda vatandasların bilgilenmesinin daha etkin bir denetim sağlayacağına dikkat çektiler"

ZEKİ TOSUN VE YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER

Kent Konseyi yönetim kurulu Başkan Prof.Dr. Hakan Kutoğlu ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetimine ziyarette bulunarak görüş alışverişinde bulundular.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİLER

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Hakan Kutoğlu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sayın Fahri Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Kent Konseyi çalışma grupları olarak şehrin en büyük sorunlarından olan ulaşım ve trafik konuları ile ilgili bazı çalışmalar yaptıklarını belirten Hakan Kutoğlu hazırlanan dosyanın en kısa sürede şehrin paydaşlarına açıklanacağını söyledi. Ayrıca Zonguldak sorunlarının çözülmesi adına çalışma gruplarında aktif rol almak üzere personel görevlendirilmesini Sayın Fahri Aktaş'tan rica etti ve yeni görevinde başarılar diledi.