Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta son üç maçını kazanarak 9 puan toplayan ve play-off yolunda iddialı hale gelen Zonguldaspor'un 2-0'lık Anadolu Üsküdar galibiyeti camiada büyük moral kaynağı oldu. Başarılı sonuçların mimarı Teknik Direktör Şenol Demir maçın ardından yaptığı açıklamasında mücadele ederek, savaşarak 3 puanın sahibi olan futbolcularını kutladı. Demir maçı değerlendirerek Keçirörengücü maçının çok daha önemli hale geldiğini söyledi.

"DEPLASMAN GALİBİYETİ ÇOK İYİ OLDU"

Demir, "Anadolu Üsküdar küme düşme potasını yakın bir takım. Sıkıntılı bir maç olacağını biliyorduk. 90 dakikaya bakıldığında daha çok pozisyona giren bizdik. Onların sistemlerinin de böyle olacağını biliyorduk. İyi futbolun karşılığında da 3 puan aldık. 7-8 maçtır deplasman galibiyetimiz yoktu. O yüzden bizim için bu galibiyet önemli oldu" dedi.

"KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI DAHA DA ÖNEM KAZANDI"

Demir "Keçiörengücü ile oynayacağımız maç bizim için daha da önemli oldu. Bu müsabakadan iyi bir netice alamasaydık belki de Keçiörenspor maçının bizim için önemi kalmayacaktı. Belki de iddiamızı da bitirecektik. O yüzden iddiamızı devam ettirebilmek adına galibiyet bizim için çok çok önemliydi. İyi bir netice aldık. Onlar için bu maç önemliydi. Sonuç itibariyle Anadolu Üsküdar takımı küme kalma mücadelesi veriyor. Belki de ligde kalmak adına önemli bir galibiyet olacaktı onlar için. Diğer takımlarında yenmeleri tabi ki şu durumda onlar için dezavantaj oldu" dedi.

"KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINDA TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞECEK"

Demir "Biz de Keçiörengücü'nü yakalayacağız. Final maçı Keçiörengücü maçı. Yenersek 3 puana düşüyor. Taraftarımıza gerçekten çok iş düşüyor. Pazar günü inşallah Erzurumspor ve Amedspor maçında olduğu gibi stadı doldururuz. Taraftarımızla beraber bu müsabakadan da 3 puan almak çok istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi