60 gündür sahada vatandaşların 'hizmet' dediğini belirten Başkan Alan "Kazanmak varken niye hep beraber kaybedelim? Hep beraber kazanalım inşallah. Zonguldak'ımız kazansın ve insanlarımıza da güveniyorum" diye konuştu. 

Ömer Selim Alan'ın açıklaması şöyle: "Biz memleketimize, insanımıza bugüne kadar sonuna kadar güvendik . ene en çok insanımıza, memleketimize, hemşehrilerimize güveniyoruz. Aklıselim kazanacaktır. Çünkü Zonguldak'ımızda yaşayan herkes, 70'den 70'e hizmet istiyor. Hizmetlerin de bizimle beraber geleceğini, bizler tarafından yapılacağını, taraflı tarafsız siyasi görüşü her ne olursa olsun, insanlarımız zaten sahada 60 günden beri söylüyorlar. Biz de onları bugüne kadar mahçup etmedik. Bundan sonra da bize güvenen hiç kimseyi, hemşehrilerimizi, memleketimizi sıkıntıya sokmayacağız. Yapacağımızı taahhüt ettiklerimizin fazlasını yapacağız. İnşallah Zonguldak'ımız kazanacak. Ben hep diyorum. Ya Yeni Zonguldak'a devam, hep beraber kazanacağız. Ya da eski Zonguldak'a dönüp takım tutar gibi siyaset yaparak patinaj yaparak hep beraber kaybedeceğiz. Ben dediğim gibi siyaseten her görüşe sahip bütün insanlarımızın hizmet istediğini biliyorum. O yüzden kazanmak varken niye beraber kaybedelim? Hep beraber kazanalım inşallah. Zonguldak'ımız kazansın ve insanlarımıza da güveniyorum. 31 Mart günü inşallah aklıselim kazanacak." 

"SAYIN BAKANIMIZIN GELMESİ BİZE GÜÇ OLACAK" 

112 Çağrı Merkezi önünde eylem: İş barışı bozuldu! 112 Çağrı Merkezi önünde eylem: İş barışı bozuldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek miting hakkında bilgi veren Başkan Alan şunları söyledi:
"Dün il başkanımız vekillerimizle beraber iftar programındaydık. Eski meclis başkanımız Köksal Bey ve hemşehrilerimizle beraberdik. Sayın Bakanımız aradı. 'Ne yapıyoruz, yani Zonguldak'a geleyim mi?' deyince 'Tabii' dedim. 'Seve seve sizi misafir ederiz, şeref verirsiniz' dedim. Sağ olsun kırmadı bizleri. Sayın Bakanımız bugün akşam inşallah Soğuksu'da yapacağımız mitingde bizlerle birlikte olacak. Halkımıza hitap edecek. TOKİ'yle ilgili devam edecek, daha önce planladığımız şeyler var. Bunları da hemşehrilerimize sayın bakanımız aktaracaktır. Ertesi gün de sayın İl Başkanımızın, Valiliğimizin koordine ettiği esnaflarla sektör temsilcileriyle bir buluşması olacak. Öğleden sonra da inşallah kendisini Zonguldak'ımızdan uğurlayacağız. Tabii son haftaya girdiğimiz bu günlerde bizim en çok işimizin olduğu, en çok haşır neşir olduğumuz Çevre Şehircilik Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki beyefendinin gelmesi bizler için çok büyük bir güç. Bir motivasyon kaynağı oldu. İnşallah bugün gelip yapmak istediklerini de kendi ağzıyla söyleyecek."

Muhabir: Öznur Güneş