TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da keyifler yerinde. Ligde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Menemen Belediyespor maçı dahil son 10 resmi maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor maçından aldığı 3-1'lik galibiyet geçmişe sünger çekti. Haftalar sonra kazanan Zonguldakspor'da moraller yerinde.

ETİMESGUT GALİBİYETİ 3 PUANDAN FAZLASI...

Zonguldakspor sahasında ağırladığı ve 3-1 kazandığı Etimesgut maçında yalnızca 3 puan kazanmadı. Futbolcular kaybolan özgüvenini geri kazandı, taraftarla futbolcular arasında barış sağlandı. Küme düşme potasından da 2 puan daha uzaklaşan kırmızı-lacivertli ekip 16'ncı sıradaki küme düşme potasında bulunan Fethiyespor ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. 3-1'lik Etimesgut galibiyetin takımı 3 puandan daha fazla değer kazandırmış oldu.

KADER'İN DE YÜZÜ GÜLDÜ

En büyük değer ise hayatını Zonguldakspor'a adayan ve kırmızı-lacivertli renklere gönül veren Kader Dönmez'in yüzünü güldürdüler.

HEDEF ARTIK KÜMEDE KALMAK

Zonguldakspor ilk yarı sonunda 20 puanla 11'nci sırada yer alıyor. Lider Tuzlaspor ile arasında 17 puan fark olan Zonguldakpor play-off barajı içinde olan 5'nci Şanlıurfaspor ile arasında ise 12 puan fark bulunuyor. Şampiyonluk umutlarını yitiren Elmas, play-off umutlarını ise mucizelere bıraktı. Zonguldakspor'un ikinci yarıdaki tek hedefi ise kümede kalabilmek.

Editör: Pusula Gazetesi