Denizde ki yosunların ürettiği oksijen kanyonların baca gibi yukarı doğru çekmesi ile 800 ila 1200 metre yükseklikte birikiyor ve dünyanın 2. Büyük oksijen deposu halini alarak Kaz Dağlarını eşsiz kılıyor. Her dini inanç tarafından kutsal sayılan özel bir yer tarihte ki birçok efsanenin çıkış noktası Kaz Dağlarını hala görmediniz mi?

İnanılmaz Bir Florya Ve Fauna

Oluşan ekosistem yalnız ülkenin akciğerleri olma özelliği değil Kaz Dağlarına ayrıca inanılmaz bir florya ve fauna özelliği de sağlıyor. Bölgede 800 farklı bitki çeşidi ile yalnız bölgeye ait olan canlılar görülmeye değer. Hem kara hem deniz iklimine sahip olan . Kaz Dağları Turu ile gezilebilecek birçok yer mevcut.

İlk Durağınız Kaz Dağları Milli Parkı Olmalı

Öncelikle 1993 yılında koruma altına alınan Kaz Dağları Milli Parkına gitmenizi öneririz. Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalelerine uğramadan Kaz Dağlarından dönmek olmaz. Şahinderesi kanyonu sonrası Yeşilyurt ve Adatepe köylerinde mutlaka bir mola vermeniz lazım. Zeus Atlarının eşsiz manzarası, Sarıkız türbesi, Zeytinyağı Müzesi, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi Kaz dağları günübirlik turlar içerisinde mutlaka olması gereken eşsiz güzelliklerdir.

Miss Turizm İle Her Bütçeye Uygun Tatil

Darıtepe Tabiat parkını da unutmamak gerekir, Kaz Dağlarına dört mevsim gidilebilir ama kamp yapmak, şelalelerde yüzmek, doğa yürüyüşü yapmak istiyorsanız gitmeniz gereken mevsim bahar ve yaz aylarıdır ama o zaman içinde üzerinize mutlaka kalın bir şeyler alın üşümeniz muhtemel çünkü. Kaz dağları gezisini jeep safari turu seçeneği ile de gerçekleştirebilirsiniz, her bütçeye uyan tatil olasılıklarını sunan Miss Turizm gerek günlük turlar, gerek safari turları gerekse konaklamalı seyahatlerinizde her konforu ve en kaliteli tatil seçeneğini sunuyor.

Siz Hayal Edin Biz Gerçekleştirelim

Miss Turizm iletişim bilgileri 0 224 532 10 16 numaralı müşteri hizmetleri, 0 535 474 10 10 numaralı watsapp hattı ya da www.missturizm.com adresidir. Kazdağları tatilinde konaklamak isteyenlere yıldızlı otellerden pansiyonlara kadar her çeşit her bütçeye uygun konaklama merkezleri bulunduğu gibi kamp yapma seçeneği de sunulmakta, siz nasıl bir tatil yapacağınızı hayal edin biz hayalinizi gerçeğe dönüştürelim.