Final maçını Kaymakam Serkan Keçeli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kahya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür Vekili Erkan Arslan, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuvanın galibi Mimar Sinan Ortaokulu olurken kupayı Kaymakam Serkan Keçeli'nin elinden aldı.

Turnuvanın ikinciliğini Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu, üçüncülüğü Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi, dördüncülüğü ise Barbaros Kutlutaş Ortaokulu elde etti.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür Vekili Erkan Arslan yenilenen kapalı spor salonu ile ilçedeki spor faaliyetlerini daha da artırmak istediklerini belirterek; "Bizim için önemli olan işimizi en iyi şekilde yapmaktı. Amacımız genç ihtiyar herkesi bu tesislere çekebilmek ve bir spor kültürü oluşturmak. Onu da layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Bu anlamda beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan her daim yanımda olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli ye teşekkürü borç bilirim"diye konuştu.

Turnuvaya katılan 10 takımı tebrik eden ve kendisi de turnuvada yer alan Kaymakam Serkan Keçeli, geleneksel hale gelen Kaymakamlık turnuvasının önemli spor etkinliklerinden biri olduğunu, oynamaktan zevk aldığını ifade etti. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını protokolun elinden alırken hakemlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi