Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sezona şampiyonluk parolasıyla giren Gelikspor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Yenimahalle maçından 1-1'lik skorla ayrılarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Gelikspor yeni sezonda Lider Kilimli Belediyespor'un 5 puan ardında kalarak şampiyonluk umutlarını zora soktu. Kilimli Belediyespor'un ligde oynadığı son 10 maçının tamamını kazanması ise Gelikspor'un umutlarını azaltan başka bir unsur olarak değerlendiriliyor.
AKINSPOR İLE SAHASINDA OYNAYACAK
Gelikspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde kümede kalma mücadelesi veren son sıradaki Akınspor'u konuk edecek. Akınspor ise son iki maçını kazanarak büyük moral buldu.
Gelikspor'un bu maçta kayıp yaşaması halinde şampiyonluk umutlarını da kaybetmiş olacak. Mavi-beyazlı ekip sahaya temkinli çıkarak mutlak 3 puan hedefliyor.
TANER DARICI UYARILARDA BULUNUYOR
Gelikspor'un genç antrenörü Taner Darıcı idmanlarda futbolcuların adeta beynini yıkıyor. Genç teknik adam yaptığı uyarılarla maçın önemini futbolcularına aktarıyor.