Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret ederek görevinde başarı temennisinde bulundular. Kaya ziyarette yaptığı açıklamasında "Hakan Yüksel göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Zonguldak'ta sporun ve sporcunun gelişimi için her türlü yatırımlar ve projelerin yapıldığını görüyoruz. Özellikle Sporcu Fabrikası Zonguldak için büyük bir kazanç. Hakan Yüksel ve personeline başarılar diliyoruz" dedi.

Hakan Yüksel ise Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek hakem ve gözlemcilerin yaptığı görevin çok önemli olduğunu vurgulayarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.

ZİYARETTE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Yüksel'in özel kalemi Hayati Yalılı'nın doğun günlerinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri üyeleri sürpriz doğum günü yaparak pasta kestiler.

Editör: Pusula Gazetesi