Zonguldak Merkez'de Uğur Mumcu Kavşağı düzenleme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapanan güzergahta trafik durma noktasına geliyor. Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Uğur Mumcu Kavşağı'ndaki düzenleme çalışmaları nedeniyle güzergahın 25-26-27 ve 28 Haziran günleri trafiğe kapalı olacağını duyurmuştu.

Kent Merkezinde devam eden Uğur Mumcu Kavşağı'nda düzenlemeler nedeniyle trafik yoğunlaştı. 1 ay sürecek olan kavşak çalışmasıyla şoförler bu durumdan oldukça şikayetçi. Şikayetçi olan araç sürücüleri, "Bu sıcakta insan hem yoruluyor hem trafik sıkışıklığıyla uğraşıyor. Zonguldak'ın hem yolları hem de trafiği çok kötü. Yol kenarlarına araba park ediyorlar. Park yapılacak yer dahi yok. Bir an önce çözüm istiyoruz " diye dert yandılar.

AKDEMİR: "KENT TRAFİĞİNİ RAHATLATMAK İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BU GENİŞLETME ÇALIŞMASININ SONUNA YAKLAŞTIK"

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de dün kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Uğur Mumcu kavşağında devam eden yol çalışmalarında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, inceleme sonunda şu açıklamayı yaptı; "Şehrimiz trafik bakımından zor bir duruma geldi. Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla, Uğur Mumcu Kavşağı'nda yol genişletme çalışmasını başlattık. Emniyet Müdürlüğü'müzün de desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde de bitirmeyi hedefliyoruz. Şu an trafiği kısa süreliğine kapattık. Bundan sonra bir nebze de olsa, vatandaşlarımız trafik konusunda rahatlayacaklardır. Şehrimizdeki trafik keşmekeşi önlemek için çözümler arıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi