Bölgesel Amatör Lig 1.Bölge 3.Grup'ta mücadele eden Kilimli Belediyespor ligdeki ikinci maçını yarın (Çarşamba) İstanbul deplasmanında Kartal temsilcisi Bulvarspor ile karşılaşacak. İlk maçında sahasında Maltepe'ye 2-0 mağlup olan Kilimli Belediyespor, İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla dönmenin planlarını yapıyor.

3 takımın bulunduğu grupta sarı-siyahlı temsilcimiz 4 puanlı lider Maltepe ve 1 puanlı Bulvarspor'un ardından puansız olarak son sırada bulunuyor.

Kilimli Belediyespor yarın 18.00'de İstanbul Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı'nda Bulvarspor ile oynayacağı maçın hakem triyosu da TFF tarafından açıklandı. Maçın bayan hakem 31 yaşındaki Cansu Tiryaki yönetirken, yardımcılıklarını ise Emrah Topal ve yine kadın bölgesel yardımcı hakem İrem Dalmış yapacak.

BANKOĞLU: "GÜÇLÜ GRUBA DÜŞTÜK"

Kilimli Belediyespor antrenörü Serkan Bankoğlu, "Maltepe maçı gibi Bulvarspor maçı da zor maç gerçekten. Bu ligin en güçlü grubuna da biz düştük. Ancak bunu düşünmeden yarın Bulvarspor karşısında kazanmak için elimizden ne geliyorsa sahada yapacağız''dedi.