TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor bu sezon ligde istediği sonuçları alamıyor. Geçtiğimiz sezonu arayan Zonguldakspor iç saha maçlarını bu sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynamasına karşın puan olarak geçtiğimiz sezonun altında kaldı. Ligde 28 puanla 12.sırada bulunan Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karşıyaka maçından alacağı galibiyetle rahatlamak istiyor.

KARŞIYAKA LİGDE CAN ÇEKİŞİYOR

Türk futbolunun köklü kulüplerinden birisi olan Karşıyaka bu sezon kötü bir lig yaşıyor. Bugüne kadar oynadığı 25 karşılaşmada 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 yenilgi alan Karşıyaka'nın 6 puanın silinmesiyle birlikte ligde 15 puanla 17.sırada bulunuyor. Küme düşme potasının içinde olan Karşıyaka, Zonguldak'a mutlak puan için gelecek. Zonguldakspor'un da ligde tam rahatladığı söylenemez. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Karşıyaka'yı yenmesi halinde kötü gidişatına da son veriş olacak. Ligde oynadığı son 11 maçından 1 galibiyet 3 beraberlik ve 7 yenilgi alan Zonguldakspor kendisine yeni bir çıkış arıyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Zonguldakspor Karşıyaka maçının ilk çalışmasını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Salı günü 16.00'da yaptı. Günü yaptığı yorucu idmanla tamamlayan Zonguldakspor Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor. Akyel, idmanda futbolcularını sık sık uyararak Karşıyaka maçında puan kaybı istemediğini, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını belirtiyor.

Editör: Pusula Gazetesi