Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz Karadonspor U-11 yaş grubu futbol takımının idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti, onlara yaşamdan kesitler sunarak tavsiye ve nasihatlarda bulundu, bilgi birimi ve deneyimlerini anlattı.

40 ÇİFT EŞOFMAN HEDİYE ETTİ

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Fenerbahçe'nin daveti üzerine U-11 kategorisinde özel bir karşılaşma oynamak üzere İstanbul'a gidecek. Karayılmaz, Karadonspor futbol takımına 40 çift eşofman hediye ederek büyük bir jest yaptı. Minik futbolcular ise bu jest karşısında mutluluklarını dile getirerek Karayılmaz'a teşekkür ettiler.

MİNİKLERLE FUTBOL OYNADI
Ahmet Karayılmaz Karadon sahasında minik futbolcularla futbol maçı oynayarak onlarla birlikte ter döktü. Karayılmaz'ın büyük keyif aldığı gözlenen maçın ardından teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı.

FENERBAHÇE MAÇINDA BAŞARI DİLEDİ

Fenerbahçe ile oynanacak maç için Karadonsporlu teknik heyet ve futbolculara başarı temennisinde bulunan Karayılmaz "Kilimli ilçemizde Karadonspor 11 yaş grubu futbolcu evlatlarımızla birlikteydik. Çarşamba günü Fenerbahçe ile yapacakları hazırlık müsabakası öncesinde son antrenmanlarına katılarak kendilerine başarılar diledik. Karadonspor yönetimimize ve bu etkinlikte bana eşlik eden Kilimli İlçe Müdürümüz Önder Keskin kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi